TÜRKİYE'NİN HER YERİNE 150 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Ürün sepetinize eklendi.

Test ürün
Test ürün. 18.00 TL
- -
KALDIR
Toplam Fiyat:
ALIŞVERİŞE DEVAM ET SEPETE GİT

Gizlilik ve Güvenlik

Genel Gizlilik Bildirimi:

İMTAD ORGANİK GIDA DOĞAL YÖRESEL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (imtadorganik.com.tr) olarak, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) olarak anılacaktır.

www.imtadorganik.com.tr satış sitesi Türkiye’deki gizlilik yasaları ve Kanun düzenlemelerine uymaktadır. RapidSSL güvenlik sertifikasına sahip bir alışveriş sitesidir. SSL (Secure Socket Layer) sitemiz ve sitemizi ziyaret eden kullanıcılar arasındaki veri iletişiminin şifrelenmiş olması ve bu şifrenin onaylanmış ve garanti altına alınmış olduğunu gösteren bir sertifikadır. Bu sertifika ile alışverişiniz güvence altındadır.

nabistanbul.com olarak kişisel bilgilerinizi korumanın çok önemli olduğunu ve bunların gizliliğine saygı duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. nabistanbul.com web altyapısı kredi kart bilgilerinizi, numaranızı kesinlikle kaydetmez/saklamaz. Bu sebeple sitemizden vereceğiniz her siparişi tamamlama aşamasında kart bilgilerinizi yeniden girmeniz gerekmektedir.

nabistanbul.com müşterilerinin gizlilik haklarına büyük önem vermekte ve Kanun'un yükümlülüklerini yerine getirmektedir. Aşağıdaki maddelerde satış sitemizde toplanan müşteri bilgilerinin neler olduğu, hangi amaçlar için toplandığı, hangi yöntemlerle kullanıldığı, bu bilgileri nasıl değiştirebileceğiniz, sizinle kuracağımız iletişim yolları üzerine tercihleriniz gibi konularda bilgi verilmiştir. Bu siteye erişiminiz bu gizlilik bildiriminde tanımlanan, bilgi toplama ve kullanma uygulamalarını kabul ediyor olduğunuzu gösterir.

Kişisel Bilgilerinizin Toplanması ve Kullanımı:

Kanun'da belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak ve işbu Gizlilik Bildirimi'nde belirtilen hukuki sebepler doğrultusunda sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek (Haftalık e-Bültenler), müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. nabistanbul.com bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri yeniden girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek için kişisel bilgileri kullanabilir.

www.imtadorganik.com.tr, kişisel bilgilerinizi yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde veya (a) yasal gereklere uygun hareket etmek veya nabistanbul.com ya da siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak; (b) nabistanbul.com haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak; (c) nabistanbul.com çalışanlarının veya aracılarının, nabistanbul.com ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle kesinlikle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği:

www.imtadorganik.com.tr, müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgiler kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolanır. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL ( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ayrıca Kredi kartı bilgileriniz sistemlerimizde saklanmaz. Kullanılan Kredi kartları özel crypto yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

Bu Gizlilik Bildiriminde Yapılabilecek Değişiklikler:

www.imtadorganik.com.tr, bu gizlilik bildiriminde her zaman değişiklik yapabilir, tüm hakları kendinde saklı tutar. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik Bildirimi'nin yayınlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. İşbu Gizlilik Bildirimi'ndeki değişikliklerden haberdar olmanız için bildirimi düzenli aralıklarla gözden geçirmeniz beklenmektedir. nabistanbul.com üzerinden hizmet almanız bu gizlilik bildirimini ve yapılabilecek değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Kişisel Verilerin Saklanma Süreleri:

Alışveriş Sitemiz, ilgili kanunlarda ve mevzuatlarda öngörülmesi durumunda kişisel verileri bu mevzuatlarda belirtilen süre boyunca saklamaktadır.

Kişisel verilerin ne kadar süre boyunca saklanması gerektiğine ilişkin mevzuatta bir süre düzenlenmemişse, Kişisel Veriler Alışveriş Sitemiz’in o veriyi işlerken yürütülen faaliyet ile bağlı olarak Alışveriş Sitemiz’in uygulamaları ve ticari yaşamının teamülleri uyarınca işlenmesini gerektiren süre kadar işlenmekte daha sonra silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

Kişisel verilerin işlenme amacı sona ermiş; ilgili mevzuat ve Alışveriş Sitemiz’in belirlediği saklama sürelerinin de sonuna gelinmişse; kişisel veriler yalnızca olası hukuki uyuşmazlıklarda delil teşkil etmesi veya kişisel veriye bağlı ilgili hakkın ileri sürülebilmesi veya savunmanın tesis edilmesi amacıyla saklanabilmektedir. Buradaki sürelerin tesisinde bahsi geçen hakkın ileri sürülebilmesine yönelik zaman aşımı süreleri ile zaman aşımı sürelerinin geçmesine rağmen daha önce aynı konularda Alışveriş Sitemiz’e yöneltilen taleplerdeki örnekler esas alınarak saklama süreleri belirlenmektedir. Bu durumda saklanan kişisel verilere herhangi bir başka amaçla erişilmemekte ve ancak ilgili hukuki uyuşmazlıkta kullanılması gerektiği zaman ilgili kişisel verilere erişim sağlanmaktadır. Burada da bahsi geçen süre sona erdikten sonra kişisel veriler silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

Güvenlik Bildirimi:

www.imtadorganik.com.tr, erişim şifresi gibi bilgilerin sizin tarafınızdan belirlenmesine olanak sağlar. Erişim şifresinin unutulması durumunda kayıt olurken vermiş olduğunuz e-posta adresine şifre sıfırlama e-postası gönderilir.

E-bülten gönderimlerini durdurmak isterseniz, dilediğiniz zaman gönderdiğimiz bültenlerin alt kısmında bulunan linke tıklayarak e-bülten üyeliğinden kolayca çıkabilirsiniz.

İşbu form üzerinde yer verilen hususlar ile ilgili olarak, hukuki ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda değişiklikler söz konusu olabilecektir.

Müşteri Hizmetleri:

 imtad@imtad.com.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

İMTAD ORGANİK GIDA DOĞAL YÖRESEL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (imtadorganik.com.tr)
Adres: Sinanpaşa Mah. Şair Nedim Cad. No:44 34343, Beşiktaş/İstanbul

Bu web sitesindeki çerez ayarları, size en iyi deneyimi sunmak için 'tüm çerezlere izin verecek' şekilde ayarlanmıştır.

Çerezleri Kabul Et